Forum gry internetowej metalderby.pl
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Zapraszam do wspólnej gry ,wszystkich którzy ładnych kilka lat temu, mieli kontakt z prekursorką tej gry - Metal Damage !!! Szkoda, że serwer został zamknięty bo zabawa była jednak przednia. Fire Stars i Avantasia to dwa czołowe zespoły ówczesnego Metal Damage.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i proszę o informacje czy jest tutaj ktoś ze starej ekipy
Wiadomość dodana po 1 h 33 min 23 s:
Posiadam dane top lig od 1-500 wszystkich serwerów Metal Damage. Stare czasy i łza się w oku kręci. Może nie uwierzycie ale w czasie tej gry powstawały naprawdę szczere przyjaźnie. Jezeli będzie ktoś chętny oczywiście udostępnię dane poszczególnych serwerów
Fire Stars to oprócz RCTeam i ADAMSKI jedyny liczący się zespół w dawnej grze Metal Damage na s8. Wszystkich którzy mieli w przeszłości kontakt z tą grą serdecznie zapraszam. Mamy co powspominać !
No ja byłem a Avantasii
NO A JA W 911
irekmd1 Mógłbyś podać listę z serva 6 i 8? Grałem tam chciałbym sobie przypomnieć stare czasy
Panowie cieszcie sie gra bo żaba na fb napisał ze do zamkniecia gry pozostało 35 dni a cena jk chce za gre jest dosc duza a to wpis żaby :Za 36 dni wygaśnie hosting metalderby.pl. Z racji braku czasu i chęci do dalszego rozwijania gry, zostanie ona zamknięta. Jak widac kolejny tworca gryikolejny olewator jak poprzednicy
Strony: 1