Forum gry internetowej metalderby.pl
Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam
Zabka dlaczemu otrzymywany respekt nie rosnie wraz zwieksza liga na tarym serwerze na 80 lidze dostaje sie tyle samo co na 5 lidze proponuje to zmienic
Z założenia o to mi chodziło, tylko się zastanawiam czy nie wprowadzić też respektu w treningu.
Na starym serwie OBOWIĄZKOWO powinien być Respekt z treningu. Dam na przykładzie mojego zespołu - TM i zespołu SW : różnica między w/w zespołów jest 46mln respa. Wystarczy że ktoś dojdzie do SW z wyższym respem niż w/w różnica i strata przez same wyścigi jest nie do odrobienia.
Respekt MUSI zostać wprowadzony na starym serwie!!!
☆☆☆☆☆ Danse Macabre zatańczysz??? ☆☆☆☆☆
Rownież popieram w 100% pomysł wprowadzenia respektu za trening. W przeciwnym wypadku gracz na 5 lvlu moze być top 1 wygranej kasy jak i respektu, bo trening do niczego sie nie wlicza.
Błąd tu jest jak cholera z tym respem - przecież to jest pewne że taki Pirania który ma TYLKO 4 lvl będzie cały czas w czołówce czemu? Bo ma więcej celów graczy w zasięgu swojej ligi, za których dostanie respa. Ja do 20 w rankingu dostaje marne średnio 15 respa potem wyskakuje "Za ten pojedynek nie zdobywasz NIC", a on może walić tych niżej ile popadnie i taki gosć bedzie non stop w elicie, a w bezpośrednim wyścigu większość ma go na strzała! Trzeba bez wątpienia wprowadzić RESPEKT Z TRENINGU!!!! Wtedy zaczną normalnie ligi wbijać.
Koleżko Pirdollone trzeba było tak nie gonic z liga a teraz sie gotujesz ze nie jestes top 1. Teraz trzeba nad kontem popracowac a nie isc na łatwizne i ustawiac 4 h trena
To jest sprawiedliwe bo w czołówce są Ci którzy poświęcają czas grze, a nie Ci klikający bez sensu treningi i chcą być w TOP nie robiąc nic
Trening to pójście na łatwiznę więc nie płaczcie
Więc ile według was powinien dodawać trening respektu?
No tyle ide dodaje trening. A po drugie czy ktos jest aktywny pokazuje wygrane zloto. Wiec sory to kazdy ma stać na 1 lvlu żeby liczyć sie w grze?
Hmmm... to może całkiem usuńmy Ligę zostanie tylko resp, bo wg Waszego toku myślenia Ligi są nie potrzebne.
Ostatnio edytowany przez PierreDollone (2017-10-19 11:27:14)
Trening powinien dawać okrągłe ZERO
A na pewno mniej niż robienie wyścigów przez ten sam okres czasowy.
To po pierwsze po cholere trening (skoro oprucz $$$ nic nie daje), skoro tylko wyścigi dają wygrane złoto i respekt, i tak jesli duzo atakujesz to ty i tak bdziesz w czołówce wygrane złoto i wygrane wyścigi. Pomyślcie zaczym coś napiszecie.
To po pierwsze po cholere trening (skoro oprucz $$$ nic nie daje), skoro tylko wyścigi dają wygrane złoto i respekt, i tak jesli duzo atakujesz to ty i tak bdziesz w czołówce wygrane złoto i wygrane wyścigi. Pomyślcie zaczym coś napiszecie.
To po cholerę respekt za zwycięstwo? Według mnie akurat respekt za zwycięstwa się należy. Ale skoro się tak bardzo upierają tu co niektórzy to niech zostanie to może rozdzielone. Jeśli respekt dostajemy za zwycięstwo, co akurat ma sens, to za trening niech będzie jakaś odrębna kategoria. I tyle. Niech sobie PierreDolone napisze, że jest zawsze nad nami - niech wbija ligę - i niech walczy sam ze sobą , tak jak na starym serwerze. Trening w realnym świecie przecież nie jest nigdy i nigdzie punktowany, czemu zaś ma mieć wpływ na ranking? Trening może wpływać na formę, tak? Ale powiedzcie mi gdzie za trening dają jakieś nagrody? U nas jest już nagroda - kasa. I wg mnie ja bym tego nie ruszał, ale jak już się żabka byś przymierzał do zmian to powinna powstać zupełnie odrębna kategoria.
No ok to za wygrany wyścig niech bedzie respekt a nie złoto i tyle. Albo w ogóle usunąć trening albo przywrocic respekt za trening po co silniki na 50/60/70 lvl skoro nie oplaca sie podobno isc w lvl zawsze bylo tak kto duzo atakuje tem na duzo wygranego $$$ a kto robi duzo treningu ma duzo respektu zawsze coś za coś.
Zabka zrobił tak ze prawie za kazdy wyscig pozaligowy dostaje sie respect jak dla mnie za takie ataki nie powinno sie dostawac nic 23 liga kontra 5 liga wiadome ze nikt nie ma szans .
2 sprawa to ten Efekt wizualny za ktory dostajemy kase z powietrza on nie jest do konca dopracowany czy bede mial efect 5 czy 80 dostane tyle samo kasy wiec kupowanie jego nic nie daje.
3 sprawa dlaczemu na kazym poziomie dostajemy tyle samo respa za wyscig mam konto na starym serwerze wysoka lige i tam dostaje tyle samo a nawet czasem mniej niz tu pkt respa moim zdaniem respectu powinnismy dostawac wiecej wraz z kazda liga tak jak z to jest z praca ale czy Zabce bedzie sie chciało cos robic zeby gra sie rozwijała Pozdrawiam
Wiadomość dodana po 37 min 06 s:
Michal napisał/a:To po pierwsze po cholere trening (skoro oprucz $$$ nic nie daje), skoro tylko wyścigi dają wygrane złoto i respekt, i tak jesli duzo atakujesz to ty i tak bdziesz w czołówce wygrane złoto i wygrane wyścigi. Pomyślcie zaczym coś napiszecie.
To po cholerę respekt za zwycięstwo? Według mnie akurat respekt za zwycięstwa się należy. Ale skoro się tak bardzo upierają tu co niektórzy to niech zostanie to może rozdzielone. Jeśli respekt dostajemy za zwycięstwo, co akurat ma sens, to za trening niech będzie jakaś odrębna kategoria. I tyle. Niech sobie PierreDolone napisze, że jest zawsze nad nami - niech wbija ligę - i niech walczy sam ze sobą , tak jak na starym serwerze. Trening w realnym świecie przecież nie jest nigdy i nigdzie punktowany, czemu zaś ma mieć wpływ na ranking? Trening może wpływać na formę, tak? Ale powiedzcie mi gdzie za trening dają jakieś nagrody? U nas jest już nagroda - kasa. I wg mnie ja bym tego nie ruszał, ale jak już się żabka byś przymierzał do zmian to powinna powstać zupełnie odrębna kategoria.
No Name zapomiałes dodac ze Pierdollone hudy1995 jego 2 konto sa nad nami stałe multikonto na ktore Zabka przymyka oko i inne konta bo kupuja puszki z reszta szkoda pisac i tak nic z tym nie bedzie zrobione bo kasa musi sie zgadzac
Kontakt z żabką katastrofa, ja narazie nie mam zamiaru inwestować w grę ani złotówki, wygląda na to jak by kase zebrał i znowu zacznie olewać gre. Niech chociaż raz dziennie zagląda na forum lub na facebooku. KATASTROFA
Rzeczywiście - przecież hudy to moje 2 konto, a tak na poważnie - zanim napiszesz, że to moje drugie konto to niech żabka wyśle Ci log IP tych dwóch kont, więc nie rób gównoburzy jak nie masz dowodów. A to że na s1 pisałem tak to specjalnie byście się burzyli i robili właśnie gównoburze.
A propo Tomas - jesli to figiel to witaj. Czemu usunąłeś konto na starym? Hudy w respie za bardzo uciekł?
Pozdrawiam boty, które klatki za puchy kupują!
Ostatnio edytowany przez PierreDollone (2017-10-22 23:06:03)
Pierdollony (hudy1995) dziwny zbieg okolicznosci że te konta zawsze graja o jednym czasie i zawsze pierw atakujesz hudym sprawdzajac czy ktos ma dodatki a za chwile atakujesz kontem pierdolony pewnie masz zmienne IP lub grasz z telefonow kiedys IP sie powtorzy tylko zabka nie bedzie sprawdzał bo kupujesz puchy a kasa musi sie zgadzac i graj sam ze soba ty tak lubisz i pisz pierduły typu "zawsze nad wami" przeciez ty jest najlepszy w ta gre