Forum gry internetowej metalderby.pl
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam!
Zaczyna się...
Tak mogę zacząć pomysł, który chcę przedstawić
DO RZECZY:
Myślę, by dobrym pomysłem było wprowadzenie aktywnego admina do gry, który na bieżąco interesował się pomysłami, aktualizacjami - pierwszą aktualizacją to naprawić ten pieprzony efekt wizualny, co bardzo mało daje kasy yyy... - jak on praktycznie nic więcej nie daje!
Prośba do reszty graczy/botów od graczy itp.
ZACZNIJCIE ATAKOWAĆ ADMINA NA PEJSBUKU BO U MNIE SKUTKU TO NIE PRZYNOSI.
Pozdrawiam. Dla wrogów BEZ pozdrowień!
Ostatnio edytowany przez PierreDollone (2017-11-04 12:26:39)
☆☆☆☆☆ Danse Macabre zatańczysz??? ☆☆☆☆☆
Witam, ja również przychylam się do tego pomysłu, widzę właściciel tylko liczy zyski i tyle. Na facebooku i na e-mailu trzeba do niego pisac. Musi być przynajmniej 1 w miare akywny admin. Gra zaczyna się rozkręcać a właściciel ma to chyba gdzieś.
Witam Admin czyli Zabka nie ma czasu na gre dostal tyle kasy od graczy ze teraz szalej i gra skonczy tak jak ostatnio chłop nawet juz nie ogarnia przelewow za puchy trzeba długo czekac az doda puchy a na fejsbuku to odpisze jak mu sie chce albo wogole nie wróze długiej przyszlosci tej grze poscił gre 2x i mamy sobie grac i robic co chcemy wazne ze gruba kasa mu wpada za puszki
Witam!
Zaczyna się...
Tak mogę zacząć pomysł, który chcę przedstawić![]()
DO RZECZY:
Myślę, by dobrym pomysłem było wprowadzenie aktywnego admina do gry, który na bieżąco interesował się pomysłami, aktualizacjami - pierwszą aktualizacją to naprawić ten pieprzony efekt wizualny, co bardzo mało daje kasy yyy... - jak on praktycznie nic więcej nie daje!
Prośba do reszty graczy/botów od graczy itp.
ZACZNIJCIE ATAKOWAĆ ADMINA NA PEJSBUKU BO U MNIE SKUTKU TO NIE PRZYNOSI.
Pozdrawiam. Dla wrogów BEZ pozdrowień!
Kolejni widzę usuwają konta. Mają dosyć grać w dno, w którym nic się nie dzieje. Lamm konto usunął, wcześniej cichy.
Niebawem PierreDollone? - całkiem prawdopodobne.
Do maniaków puszek, klatek na czas itp. - ślijcie dalej pieniądzę - na święta żabka rozdaje dla najlepszych graczy z przelewami 700 puszek i specjalne odznaczenie "Admin zarabia, gra stoi"
Nicki z gry pozostawie dla Siebie, choć pewnie mniejszość kumatych już się domyśla.
Mija prawie 2 miesiące - admin wali w kulki i to ostro. DNO DNO DNO
Tyle ode mnie. Pozdrawiam. Dla wrogów BEZ!
Ostatnio edytowany przez PierreDollone (2017-12-07 21:06:08)
18.12.2017
Żabki dalej nie ma. Pewnie kupuje prezenty za Wasze pieniądze, choć zauważyłem, że figielek przestał klatki używać. Czyżby doszło do jego pustego łba, że pompowanie kasy nie ma sensu?
Nagroda podobno dalej jest - 700 puszek i odznaczenie. Na czele pościgu Figiel! Czy ktoś go wyprzedzi? Dawajcie przelewy - nagroda jest tylko jedna, a przelewów pełno!
Tyle ode mnie. Pozdrawiam. Dla wrogów BEZ!
Ostatnio edytowany przez PierreDollone (2017-12-18 13:48:37)
Dlatego też postanowiłem sobie, iż zakończę gre. W tej formie i z zupełną olewką ze strony Żabki nie ma sensu dalej się w to bawić.
Z racji tego, iż mam jedno z najlepszych kont na serwerze nie wiem, czy ono po prostu zniknie czy może w prezencie gwiazdkowym komuś je oddam. Decyzję podejmę niebawem
Smutne to ale cóż. PANIE ŻABKA JAK DBASZ TAK MASZ
Ostatnio edytowany przez NoName (2017-12-18 18:47:25)
Na pejsbuku:
"Mała aktualizacja:
- miejsce w rankingu nie zależy od ilości respektu
- wyższe miejsce w rankingu można zdobyć pokonując gracza który zajmuję wyższą pozycje w rankingu
- zmieniono lekko wyświetlanie w rankingu przy wybraniu odpowiedniej zakładki
- naprawiono błąd gdzie można było oglądać czyjeś raporty z pojedynków"
Na tyle Cię żabka stać? No nic kurwa tylko grę kończyć!!!!
To po jakiego chuja jest ten Respekt teraz? Mogłeś go wyjebać! Będe klnął, bo teraz jeszcze bardziej zjebałeś grę mi i na pewno pozostałym graczom!!!
Ostatnio edytowany przez PierreDollone (2017-12-18 19:21:03)
Pojechał grubo . Przydał by sie zastrzyk gotówki na święta pewnie ")
Aktualka godna 2 miesięcy pracy , ale kogo to obchodzi jak tylko 3 graczy na forum narzeka a innym to pasuje .
Ta zmiana pokazuje jedno : Nie kupujesz dodatków za puchy - nie jesteś pierwszy! No to figiel gratulacje!!!!
Nie zdziwi mnie jak ten debil mu ten pomysł nasunął!
Mysle ze zawsze tak bylo ten co kupował puchy mogl więcej nawet multi jedno czy nawet 20
Ta zmiana pokazuje jedno : Nie kupujesz dodatków za puchy - nie jesteś pierwszy! No to figiel gratulacje!!!!
Bez urazy - to ja jestem 1
Moze inni gracze kiedys tez zaczna sie wypowiadac moze to admina ruszy i zobaczy ze ta gra jest do przebudowy
Wiadomość dodana po 03 min 17 s:
Szukasz nowego wyzwania? Tutaj znajdziesz innych profesjonalnych kierowców, jako godnych przeciwników.
Twoi przeciwnicy są losowani z 1 - 10 ligi
Ja moge max 10 lvl ale mnie moga gracze z 11?? Wie ktos moze dlaczego tak jest ??
Zadane obrażenia przez jack23: 2413
Zadane obrażenia przez VHISS: 1071
Zwycięzca wygrał:
74 Dolary przeciwnika,
4.295 Dolary za efekt wizualny
oraz 17 punktów respektu.
Przecież on ma wyjebane na opinie innych. W każdej NORMALNEJ grze admin, bądź moderatorzy (tu ich nie ma) pytają się nt danego pomysłu.
Niestety tu mamy dyktaturę "Wstawiam po tak chcę nie obchodzi mnie opinia innych". Typowy amatorski projekt nic więcej!
Ostatnio edytowany przez PierreDollone (2017-12-19 14:01:14)
No niestety ta aktualka jest DO DUPY!! krótko mówiąc. Nie wniosła nic nowego a pogorszyła stan już istniejący. Chcąc zatrzymać graczy a przede wszystkim przyciągnąć nowych to jednak trzeba im coś zaproponować a nie ochłapy....
To się zbierzmy wszyscy i skasujmy konta
Tu nie chodzi o kasowanie kont , tylko nie kupowanie premium . Jak nie bedzie kasy na koncie to moze sie cos zmieni .
A czy ktoś kupuje teraz premkę?? Nie ma żadnych udogodnień za nią poza kasą. Przy czym 12 godzin pracy to raptem 3-4 przeciętne wyścigi więc nie opłaca się.
Niektórzy jadą na dodatkach za puchy. Wiec nie tylko o premke tu chodzi.
W grze pojawiły się reklamy, więc kasę i tak zarabia
NoName pożegnał się z zespołem. Teraz czas pożegnać się na forum. Dzięki za grę. I wszystkiego naj w NowymRoku
Najlepszego!!
Widać że odchodzą pomału najlepsi...
Dobrze zrobił tez tak juz wkrótce zrobie bo jaki jest sens takiego bezmyślnego klikania .
Wiadomość dodana po 01 min 40 s:
Wchodzi tylko i czyta i daje bany na forum.
Strony: 1