Forum gry internetowej metalderby.pl
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
@VHIS, sam widzisz - Wasz zespół nie jest święty, ale skoro sądzisz, by oszustów kasować, banować - czemu dalej jesteś w zespole, który non-stop oszukuje?
☆☆☆☆☆ Danse Macabre zatańczysz??? ☆☆☆☆☆
Ja jestem za kasacjami kont i banami na ip tak zeby osba nie mogla dalej grac
Podtrzymujesz to w dalszym ciągu? A co gdyby taki delikwent był z Twojego zespołu?
A ja tak patrzę na "gracza" farma123 ciekawe czyj to przyjaciel?? No name nie wiesz może?? Bo sobie farma na początku pobiegła z Wami z ligą potem oddała kasę i sobie tak stoi i czeka aż pójdzie jej właściciel z ligą ???
Gram stosunkowo krótko by oceniać czy ktoś oszukuje ma boty czy multi . Jestem tu moze 10 dni, wiec sami wiecie , ale czy to DC Czy inny team jestem za kasacjami kont na stale jak komus sie udowodni ze oszukuje, bo na takim czyms tracimy wszyscy . Szkoda tylko ze zabka to olewa on jest tu wlascicielem i on powinien to sprawdzac bo oceniac mozemy sie kazdego dnia ze ktos cos robi zle . Szkoda ze MD jeszcze dobrze nie ruszylo a juz tyle problemow ale mozemy miec tylko pretensje do zabki bo jak admin pozwala na takie cos wiec jest to moze legalne ??
Możemy tu się kłócić, dyskutować, a i tak NIC nie zostanie w tym przypadku zrobione.
Daję nowy rok - MD znika z sieci.
Up. tez tak mysle ale najgorsze jest to ze po nowym roku zabka zrobi nowe md i bedzie to samo
Może masowo przeniesmy sie na inna gre? Racegame czy cos w tym stylu i są tam prawdziwe samochody jak duzy fiat czy polonez
Na forum ucichło i delikwent odczekał i ww farmy ruszyły
Forum może i ucichło, ale pojawił się użytkownik toretto Chętnie zatem posłuchamy jak to było, jak był atakowany przez farmy naładowane kasą
On zapewne nie chciał tego ale te farmy same tak strasznie się cisnęły, same atakowały oddając mu kasę
Powiedzą zaraz wszyscy, takie oskarżenia bez dowodów to zwykłe pomówienia, Bogu ducha winnego toretto, a zatem proszę... (Linki na końcu posta) A teraz Kaktus i spółka brońcie swojego ziomka. VHIS co Ty na to? Powinna być kara, bo chyba dowód jednoznaczny
https://naforum.zapodaj.net/62aae57a436f.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/496c3515ba77.jpg.html
Zrobiłem to co robią inni i nie mam zamiaru się tłumaczyć. To było jakiś miesiąc temu, na forum widzę ciągle gorący temat i tylko ja na celowniku, reszta samowolka. Dowodów nie mam bo nie włamuje się na konta, wystarczy popatrzeć jak niektórym przybywa w jedna noc po 60K i mało wyścigów. Ty widać masz jakieś większe przywileje w tej grze bo i nawet możesz się na konta włamywać.
Poza tym ta gra w takiej odsłonie to nie to co było. Tym bardziej bez Admina.
Puknij się w ten swój durny łeb zanim kogoś o coś oskarżysz. Nikt nie musi się włamywać, wystarczy zmieniać sobie numery raportów w wyszukiwarce. Ale miło, ze się przyznałeś. To chyba pierwszy taki przypadek. A dleczego Ty? Bo robiłeś wałek ewidentne, aż kuło w oczy. A jeśli widzisz, ze ktoś inny robi przekręty, to działaj, zrób to co ja.
Witam jak widac w poscie wyżej cwaniaczek toretto jedzie nie uczciwie z duza iloscia farm myslał ze nikt tego nie zauwazy i nabije sobie milin wygranych baksów. Dowody jakie podał NoName sa podstawa do ukarania delikwenta Problem w tym ze Admin zaginął i jestes bezkarny wystarczy popatrzyc w opis gracza PierreDollone :
Gra z dupy jedno i to samo nic zmian, zero zaangażowania admina. Kasę wziął i wypierdolił na Kamczatkę!
Nikt sie nie musi nikomu sie włamywac na konto
Tak jak NoName napisal wystarczy ostatnie liczby zmieniac w linku i mozna wszyskie wyscigi przegladac kto z kim i kiedy
Moze Admin sie obudzi ze snu i ogarnie gre !
Admin sie obudzi jak mu sie kasy nie bedzie zgadzała na koncie , gra prawie 3 miesiące a admina nawet raz nic nie napisal . Oczywiscie nie popieram żadnego oszustwa multi itp bo to niszczy gre ale trzeba sie zastanowic czy jest sens tu nadal grac . Graczy nie przybywa , nuda jak cholera 0 nowosci . Szczerze niech kazdy robi co chce zaklada nawet 100multi ta gra i tak padnie a admin założy 3 serwer i bedzie znowu tak jak na wcześniejszych. Na calym serwerze moze jest kilku graczy którym zależy reszta to olewa . Wieczorem zakladam sam kilka multi tak dla zabawy bo i tak nikt mi nic nie zrobi A jak ktos chce mnie zglosic to sam sie juz zglaszam ze to moje
Moze Admin sie obudzi ze snu i ogarnie gre !
Prędzej to ja opony wymienie z zimowych na letnie, niż on się pojawi
Zabka kiedy w tej grze bedzie jakis REGULAMIN GRY ???
bo nadal panuje tu samowola gracze maja po kilkanascie kont ostatnio ktos pokasował farmy bo pewnie przeszły lige własciciela i nie chciał nabijac sobie pkt doswiadczenia wiec usunął
farmy typu : sylwia sonia murarz tynkarz akrobata... a na ich miejsce powstały nowe typu mdbot1 mdbot2 mdbot3 mdbot4 mdbot4 mdbot5 mdbot6 i pewnie tez znikna za jakis czas i tak w kólko
gracz exmir kolejny cwaniaczek w swoim zespole ma zapewne 6 kont w tym 5 faremek
Karą powinna byc kasacja farm i konta głownego ale poki co brak regulaminu pozwala na taka gre osobiscie zakładam 20 kont farm !!! tez bede sobie nabijac hajs na farmach i za EW
Witamjak widac Pan Zabka nic nie robi w kwesti Regulaminu gra powoli upada kolejny gracz z Topki ( Obserwatorka ) skasował swoje konto tez planuje skasowac konto:( Jeszcze troszke i zostanie paru graczy i ich multikonta gracz exmir ma w swoim zespole coraz wiecej multi do tegoinni pozakladali boty zeby miec wiecej przeciwnikow w zasiegu w tej chwili jest niby 74 konta aktywne z czego 3/4 multi .Zabka moze w koncu sie wypowiesz na temat tego czy bedzie Regulamin czy nie i gramy jak chcemy z dowolna iloscia kont ??? Jesli nie odpiszesz rozumiem ze olewasz to co siie tu dzieje i wazny jest dla ciebie tylko hajs
Gra nie upadnie wiecie dlaczego ??
Bo nigdy nie powstala jest tylko silnik gry czyli jakies 20%
Witam jak widac Pan Zabka nie raczył sie wypowiedziec na temat farm czyli olewa sprawe i nas graczy Kolejne konta z Topki sa kasowane np. Hudy , skitless
W wczesniejszej wersji jak powstala gra Zabka przynajmiej pokasowal multi i zostawił głowne konto a teraz samowolka w najlepsze pierszym typem w rankingu jest exmir i jego zespół A SZYBCY I WŚCIEKLI koles natrzaskał multi i tymi kontami buduje garaż Konta maja staty po 5 i tylko zasmiecaja ranking pewnie jak ucieknie z liga wszystkim to podije staty zeby trzepac kase na swoich botach :agusiamirek , samsung001 , sony001 , judyta , grazyna , placzamkowy , mojeauto , wysokistefanek , nokia500 inni tez tego maja troszke wystarczy popatrzyc na ranking
Pytam po raz ostatni Zabka czy cos z tym zrobisz ? czy kasowac top 1 i dac sobie spokoj z graniem ???
Tak samo jak konta
Cherryfarma, cherryfarmi, cherryleszcz, xxxx, i wyżej juz zostały wymienione
Konto Ptasior pewnie też ma jakieś konta szybko wbija statystyki
Konto Ptasior jest moje i nie mam farm swoich bo nie potrzeba skoro inni to robia i jest kogo farmic a ulubiona moja najwieksza farma to cherry nr 1 przegranej kaski na serwerze Ta gra zrobila sie nudna z oszustami i ich multikontami dlatego za jakis czas sksuje konto szkoda kasy i czasu na gre bez Regulaminu i zaangażowania Własciciela
Admin sie pojawi jak kasy zabraknie zobaczycie , sa gracze co regularnie kupuja premke wiec ma on wyj,,,,, jak kasa mu na konto leci.
Witam masz racje Vhis taki juz jest ten Admin kasa musi sie zgadzac
a póki sie zgadza kasa to Admin milczy Ode mnie nie dostanie ani grosza wydam reszte puch i kasacja konta Nie widze dalszego sensu zeby w to grac. Nawet na tym smiesznym forum nie ma mozliwosci kasacji konta chyba trzeba podanie pisac do Zabki zeby skasowal konto tu
Komuś się chyba nudzi z zakładaniem nowych kont pod mnie,,, porządek by trzabylo zrobić
Strony: Poprzednia 1 2